View Cursuri Unghii Cu Gel Suceava 2020 Gif

View Cursuri Unghii Cu Gel Suceava 2020
Gif
. De la manichiuri clasice si elegante, la cele moderne si edgy. Alfa cum sa realizezi manichiura french balerina cu trainerul cupio, veronica moraru, care te învață pas cu pas cum să.

Cursuri Suceava Coafor Cosmetica Manichiura Unghii Tehnice Masaj
Cursuri Suceava Coafor Cosmetica Manichiura Unghii Tehnice Masaj from cursformareprofesionala.ro

Aici gasesti cele mai cool variante. Participarea la cursuri de perfectionare pentru a lucra cat mai corect si a fi la curent cu noutatile in. Sunt la modă unghiile de lungime confortabilă cu un desen elegant, feminin.

Manichiura cu gel creste riscul de cancer de piele • radiatiile uv folosite la manichiura cu gel, pericol pentru sanatate.

A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii: Unghiile false cu gel te scutesc de grija unei manichiuri neglijente iar modelele pe care poti sa le aplici sunt dintre cele mai variate. Preda maestru in modelarea unghiilor cu gel cu experinta de 9 ani in domeniu, participant la numeroase seminarii si conferinte. La fel ca in anul 2018, in 2020 se continua aceeasi tendinta, si anume aceea a unghiilor mici, scurte, patrate sau rotunde, dupa preferinte insa pana la nivelul buricului degetului.

Leave a Reply