Achillespees Vertaling Engels

Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld ontwikkeld door de makers van linguee. Vertalingen van achilleshiel in het gratis nederlands engels woordenboek en vele andere engelse vertalingen.

Songtekst Vertaling Engels Nederlands Snel En Gratis Een Songtekst Vertalen Songteksten Engel Nederland

Vertaling van achillespees in engels.

Achillespees vertaling engels. Voorbeeldzinnen met achillespees voorbeeldzinnen laden. Download de android app download de ios app. Synoniemen arabisch duits engels spaans frans hebreeuws italiaans japans nederlands pools portugees roemeens russisch turks chinees.

Ook in de database achillespeesontsteking achillespeesreflex zojuist vertaald. Nederlands engels. De achillespees van de overeenkomst met korea zit hem in de moeilijk meetbare en tegelijkertijd te verwachten verliezen voor het europese bedrijfsleven als gevolg van teruggave van douaneheffingen of.

Vertaling van achillespees in frans. Sterker nog onlangs hebben we collageenvezels kunnen maken die zes keer sterker zijn dan de achillespees. Vertalingen van achilles in het gratis nederlands engels woordenboek en vele andere engelse vertalingen.

Achillespees engelse vertaling linguee woordenboek. De achillespees tendo achillis of tendo calcanei is een stevige pees in het onderbeen die de kuitspieren met de hiel verbindt. Achillespees vertaald van nederlands naar engels inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden.

De achillespees is de gezamenlijke pees van de musculus triceps surae kuitspieren bestaande uit de musculus. Medische termen 1 alle engelse correspondentie monica woordjesleren nl overhoor jezelf in het engels frans duits spaans of in andere talen zonder inloggen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten achillespees nederlands engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard nederlandse vertalingen.

De achillespees is vernoemd naar de held achilles die overleed aan een pijl in zijn achillespees omdat dat zijn enige zwakke plek was. Z n achillespees is niet alleen doorgesneden er is een stuk weg. Behalve voor het vertalen van woorden kun je bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en.

Pin Op Naomi

Vertaallijst Breitermen Engels Nederlands Diy Breien Breien Met Plezier Breien Uitleg

Enkele Engelse Woorden Die Met Een A Beginnen Vertaling In Het Nederlands 2 Pijl Engelse Woorden Boogschutter

De Vertaalsite Voor Gratis Vertalen Van Nederlands Engels Frans Spaans Duits En Meer Frans Spaans Nederland

Pin Op Learn Dutch Nederlands Leren Dutch English Nederlands Engels Neerlandais Niederlandisch

Brine Vertaling Engels Nederlands Nederland Engel

De Haakbaak Haaktermen Omzetten Uit Het Engels Haaksteken Gehaakte Symbolen Breien Rondbreinaald

Een Leuk Engels Breipatroon Gevonden Maar Moeite Met De Vertaling Hier Vind Je De Vertaling Van De Engelse Brei Afkort Breien Afkortingen Breien Breipatronen

Wat Is Eigenlijk Een Salomonsoordeel Van Dale

Leave a Reply